BoldMedya
Video Galeri
Foto Galeri
  • BOLD ÖZEL
  • Gündem
  • Analiz
  • Politika
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Medya
  • Spor
  • Kültür
    • Müzik
    • Sinema
    • Nostalji
    • Eskimez Yazılar
No Result
View All Result
  • BOLD ÖZEL
  • Gündem
  • Analiz
  • Politika
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Medya
  • Spor
  • Kültür
    • Müzik
    • Sinema
    • Nostalji
    • Eskimez Yazılar
No Result
View All Result
BoldMedya
No Result
View All Result
Home Politika

Cumhur İttifakı’nda bu defa Sakarya çatlağı

12/01/2019
A A
Bahçeli’nin 17/25’le ilgili öngörülerinin tamamı tuttu
Share on FacebookShare on Twitter

Samsun ve Ordu illerinde yaşanan Cumhur İttifakı krizi Sakarya’ya sıçradı. Belediye başkanlığında Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP)’yi destekleyecek olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’ye 16 ilçeden sadece 1’inin verileceği iddiaları krize neden oldu.

31 Mart yerel seçimleri öncesi partiler il ve ilçe adaylarını açıklamaya hız verdi. Sandıkta halkın karşısına Cumhur İttifakı olarak çıkacak olan, AKP ve MHP kadrolarında yaşanan adaylık sorunlarına bir yenisi daha eklendi.

SAKARYA’DA İTTİFAK KRİZİ

Yeniçağ’ın haberine göre Samsun ile Ordu’da yaşanan ve AKP ile MHP’nin il başkanlarının görevden alınmasıyla sonuçlanan krizin bir benzerinin de Sakarya’da yaşanabileceği ifade edildi.

TARAKLI MHP’YE BIRAKILACAK

MHP belediye başkanlığı yarışında Sakarya’da AKP’yi destekleyecek. Ancak resmi olarak açıklanmamasına rağmen, AKP’nin Sakarya’da sadece Taraklı’yı MHP’ye bırakacağı iddiaları, MHP teşkilatı tarafından hoş karşılanmadı.

SENARYOLARDAN SADECE BİRİ

MHP Sakarya Milletvekili Levent Bülbül, konuyu “Senaryolardan biri bu, ancak kesin bir şey yok” sözleriyle açıkladı. AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ise, AKP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce’nin de katıldığı bir toplantıda 16 ilçe yönetimi ile görüştü.

2019’da yaşanacak ekonomik krizi uzmanlar yorumladı

MHP HENDEK TEŞKİLATI ÜZGÜN

Son yerel seçimlerde AKP’ye bin oyla kaybeden, MHP Hendek ilçe teşkilatının, seçimlere giremeyecek olmalarından dolayı büyük üzüntü yaşadığı ifade edildi. Parti genel merkezleri ve genel başkanlarının uyarılarına karşın, Cumhur İttifakı’ndaki yeni çatlağın Sakarya’da yaşanmasına kesin gözüyle bakıldığı öne sürüldü.

USTA İÇİN KESİN İHRAÇ İSTENMİŞTİ

Samsun’da da MHP’ye iki ilçe bırakılacağı iddiaları üzerine partiler arasında il başkanlıkları düzeyinde restleşme yaşanmış ve iki başkandan görevden alınmıştı. MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta ise kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edilmişti.

Tags: AKPMHPSakarya

Son Haberler

14 yaşındaki  çocuğa işkence iddiasıyla 3 polis gözaltına alındı

Lice’de çocuğa işkenceden tutuklanan 2 polis bugün tahliye edildi

Karamollaoğlu Erbakan’a sert çıktı: Saçmalıyor, terbiyesini kuşansın

Karamollaoğlu Erbakan’a sert çıktı: Saçmalıyor, terbiyesini kuşansın

Protestolar Netanyahu’yu durdurdu, İsrail’de yargı reformu ertelendi

Protestolar Netanyahu’yu durdurdu, İsrail’de yargı reformu ertelendi

İndirim kısa sürdü: Benzine 95 kuruş zam geliyor

80 kuruş zam gelen benzinin litresi yılbaşındaki seviyesini geride bıraktı

Boldmedya.com bir International Journalists Association e.V. kuruluşudur. https://www.youtube.com/boldmedya kanalından görsel içerik de üretmektedir.

Bizi Takip Edin

  • Datenschutzerklärung

© 2018 - 2022 Bold Medya - Designed by INCREASES

No Result
View All Result
  • BOLD ÖZEL
  • Gündem
  • Analiz
  • Politika
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Medya
  • Spor
  • Kültür
    • Müzik
    • Sinema
    • Nostalji
    • Eskimez Yazılar

© 2018 - 2022 Bold Medya - Designed by INCREASES